Moje mnenje von Liza Bančov - Montag, 31. Mai 2021, 10:32 Anzahl Antworten: 3 Ekskurzija mi je bila predolga, saj če delaš sam se hitro naveličaš, saj te večina tem ne pritegne.Dobri so bili powerpointi. Dauerlink Antworten Als Antwort auf Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje von Rok Bezjak - Montag, 31. Mai 2021, 10:35 Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten Als Antwort auf Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje von Mojca Klemenčič - Montag, 31. Mai 2021, 10:39 se strinjam. Boljše bi bio v živo! Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten Als Antwort auf Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje von Liza Bančov - Montag, 31. Mai 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
Als Antwort auf Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje von Rok Bezjak - Montag, 31. Mai 2021, 10:35 Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
Als Antwort auf Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje von Mojca Klemenčič - Montag, 31. Mai 2021, 10:39 se strinjam. Boljše bi bio v živo! Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten Als Antwort auf Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje von Liza Bančov - Montag, 31. Mai 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten
Als Antwort auf Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje von Liza Bančov - Montag, 31. Mai 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Dauerlink Ursprungsbeitrag Antworten