Moje mnenje par Liza Bančov, lundi 31 mai 2021, 10:32 Nombre de réponses : 3 Ekskurzija mi je bila predolga, saj če delaš sam se hitro naveličaš, saj te večina tem ne pritegne.Dobri so bili powerpointi. Permalien Répondre En réponse à Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje par Rok Bezjak, lundi 31 mai 2021, 10:35 Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje par Mojca Klemenčič, lundi 31 mai 2021, 10:39 se strinjam. Boljše bi bio v živo! Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje par Liza Bančov, lundi 31 mai 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje par Rok Bezjak, lundi 31 mai 2021, 10:35 Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje par Mojca Klemenčič, lundi 31 mai 2021, 10:39 se strinjam. Boljše bi bio v živo! Permalien Niveau supérieur Répondre En réponse à Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje par Liza Bančov, lundi 31 mai 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalien Niveau supérieur Répondre
En réponse à Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje par Liza Bančov, lundi 31 mai 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalien Niveau supérieur Répondre