Moje mnenje di Liza Bančov - lunedì, 31 maggio 2021, 10:32 Numero di risposte: 3 Ekskurzija mi je bila predolga, saj če delaš sam se hitro naveličaš, saj te večina tem ne pritegne.Dobri so bili powerpointi. Permalink Rispondi In riposta a Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje di Rok Bezjak - lunedì, 31 maggio 2021, 10:35 Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Permalink Visualizza intervento genitore Rispondi In riposta a Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje di Mojca Klemenčič - lunedì, 31 maggio 2021, 10:39 se strinjam. Boljše bi bio v živo! Permalink Visualizza intervento genitore Rispondi In riposta a Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje di Liza Bančov - lunedì, 31 maggio 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalink Visualizza intervento genitore Rispondi
In riposta a Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje di Rok Bezjak - lunedì, 31 maggio 2021, 10:35 Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Permalink Visualizza intervento genitore Rispondi
In riposta a Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje di Mojca Klemenčič - lunedì, 31 maggio 2021, 10:39 se strinjam. Boljše bi bio v živo! Permalink Visualizza intervento genitore Rispondi In riposta a Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje di Liza Bančov - lunedì, 31 maggio 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalink Visualizza intervento genitore Rispondi
In riposta a Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje di Liza Bančov - lunedì, 31 maggio 2021, 10:40 Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalink Visualizza intervento genitore Rispondi